Γραβατα vintage x Ριγέ πουκάμισο

Γραβατα vintage x Ριγέ πουκάμισο

 

Μπορεί να συνδυαστεί μια vintage γραβατα με ένα ριγέ πουκάμισο;

 

Σε συνεργασία με τον Σουηδό blogger Erik Mannby, σχεδιάσαμε για εσάς γραβάτες vintage με γεωμετρικά σχέδια.

Γραβατα

Ο κύριος Mannby χαρακτηρίζεται για τους επιτυχημένoυς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Το άρτιο στιλιστικό αποτέλεσμα αποτυπώνεται στον φωτογραφικό φακό και αποτελεί έμπνευση για τους followers του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον ράφτη Ascot Chang του Hong Kong, έραψε ένα bespoke πουκάμισο με πράσινη ρίγα.  Ο ριψοκίνδυνος συνδυασμός με την vintage γραβατα Κύδος με τετράγωνα, στα χρώματα του μπλε και της ώχρας κερδίζει τις εντυπώσεις. Τα τεράστια τετράγωνα μοιάζουν τολμηρά, αλλά στην πράξη είναι κλασικά και εύκολο να συνδιαστούν με άλλα σχέδια όπως το ριγέ πουκάμισο.

Γραβατα

Το μονόχρωμο μπλε κοστούμι λειτουργεί ως ο ιδανικός καμβάς  για έναν τέτοιο συνδιασμό. Όταν το vintage συνδυαστεί άρτια με το κλασικό τότε το αποτέλεσμα μπορεί να ενθουσιάσει και τον πιο δύσπιστο.

Γραβατα vintage

Η κατασκευή της χειροποίητης μεταξωτής καφέ γραβάτα Madder είναι βασισμένη στην οικογενειακή τεχνική που μετρά έναν αιώνα. Για την κατασκευή της έχει χρησιμοποιηθεί πολύ ελαφρύ αυθεντικό υφαντό μετάξι βαφής Madder. Η κάθε πτυχή και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί με φροντίδα και προσοχή από έναν μοναδικό ράπτη. Οι μύτες της γραβάτας έχουν γυριστεί και κεντηθεί στο χέρι με αόρατες ραφές από τα επιδέξια δάχτυλα του τεχνίτη μας.

Γραβατα vintageΟι πιέτες της ισορροπούν στην εντέλεια και μια μεταξωτή κλωστή κρατά τις στρώσεις του μεταξιού ενωμένες, ως μία εύπλαστη και ανθεκτική ραχοκοκαλιά.

Μπορείτε να φτιάξετε τη Bespoke γραβάτα σας στις διαστάσεις που ταιριάζουν στο σωματοτυπό σας.

Όλες οι γραβάτες Κύδος φτιάχνονται από εμάς στην Ελλάδα, δεν τις παραγγέλνουμε από εργοστάσια της Ιταλίας, μπορούν να ραφτούν και να παραδοθούν σε εσάς μέσα σε λίγες ημέρες με την εγγύηση ποιότητας Κύδος.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr