ΚΥΔΟΣ & Erik Mannby

Erik Mannby ο στιλάτος Σουηδός blogger.

Ο κ. Erik Mannby είναι ένας πραγματικά κομψός και στιλάτος τύπος που αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Γεννημένος  στη Σουηδία, μία χώρα που είναι παγκοσμίως γνωστή για το καλό ανδρικό ντύσιμο, ενδιαφέρθηκε από μικρή ηλικία για αυτό που αποκαλούμε το κλασσικό στυλ ντυσίματος.

Ο κ. Erik Mannby ξεχωρίζει για τους απροσδόκητους συνδυασμούς που κάνει σε κάθε του εμφάνιση. Είναι ο Σουηδός blogger που κάθε άντρας με στυλ ακολουθεί στο Instagram καθημερινά και εμπνέεται από αυτόν. Με μεγάλο αριθμό followers, ο ανατρεπτικός συνδυασμός χρωμάτων, patterns και υφών λαμβάνει αμέτρητα likes.

Erik Mannby

Δικαίως αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους  και καλοντυμένους Σουηδούς της εποχής μας. Στο σπίτι του μπορεί κανείς να θαυμάσει την μεγάλη συλλογή γραβατών που έχει ξεκινήσει από μικρός, μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίσει και τις γραβάτες ΚΥΔΟΣ.

Αυθεντικές Madder γραβάτες αποκλειστικά από τον ΚΥΔΟΣ.

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ είχε την τιμή και τη χαρά να συνεργαστεί με τον κ. Erik Mannby στην παρουσίαση της νέας του κολεξιόν με Madder γραβάτες . Εμπλουτίζοντας λοιπόν,  τη συλλογή γραβατών του με νέα σχέδια, κλασσικά ανατρεπτικά μοτίβα, μοναδικούς χρωματισμούς και κυρίως ποιότητα κατασκευής.

Erik Mannby

Οι Madder γραβάτες ΚΥΔΟΣ που εγκαινίασε ο κ. Erik Mannby για τον Οίκο ΚΥΔΟΣ ξεχωρίζουν για τα ήσυχα ματ χρώματα, την μοναδική εξ ολοκλήρου χειροποίητη κατασκευή τους και την απαλή αίσθηση πούδρας που αφήνει το ύφασμα τους.

Οι Madder γραβάτες αποτελούν φαινόμενο στον χώρο του ανδρικού ντυσίματος. Θεωρούνται το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για έναν καλοντυμένο άνδρα. Για το λόγο αυτό ο Οίκος ΚΥΔΟΣ εισήγαγε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά αυθεντικές Madder γραβάτες και τους πελάτες του.

Δείτε τη Συλλογή Madder γραβάτες ΚΥΔΟΣ.