ΚΥΔΟΣ x 200 χρόνια Ελληνική Επανάσταση

200 χρόνια από την κήρυξη του απελευθερωτικού Αγώνα.

200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

200 χρόνια μπλε.

 

Η μεγάλη ημέρα τότε και τώρα.

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ τιμά την διακοσιοστή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ελληνικά το γένος, ανδρικά το φύλο.

Όλα τα προϊόντα ΚΥΔΟΣ εξυμνούν την παράδοση και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου, αποκλειστικά για εσάς, στην Ελλάδα.

 

Το μπλε είναι χρώμα ελληνικό.

“Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό. Κυματίζει με καμάρι. Δεν φοβάται τον εχθρό. Σαν τη θάλασσα είναι γαλάζια και λευκή σαν τον αφρό”.

 

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.

200 χρόνια

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 25 Μαρτιού 2021

 

Είναι το χρώμα της εμπιστοσύνης, της ασφάλειας και της ηρεμίας.

Μπλε μαντήλι πέτου

200 χρόνιαΜοναδικό 100% μεταξωτό Σκυριανό μπλε μαντήλι σακακιού. Αποτελεί παραδοσιακό σχέδιο βασισμένο σε σκυριανά κεντήματα οικογενειακής κληρονομιάς. Το μετάξι είναι υφασμένο στο Σουφλί. Το μαντήλι είναι κεντημένο εξ ολοκλήρου στο χέρι και οι άκρες του έχουν γυριστεί με δεξιοτεχνία για ένα κομψό φινίρισμα.

 

Μπλε γραβάτα

μπλε γραβάτα

Η Limited Edition τουρκουάζ μεταξωτή 7-διπλη γραβάτα είναι συλλεκτική. Η χειροποίητη κατασκευή της είναι βασισμένη στην οικογενειακή τεχνική που μετρά έναν αιώνα. Η κάθε πτυχή και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί με φροντίδα και προσοχή από έναν μοναδικό Έλληνα ράπτη.

 

200 χρόνια

Η μονόχρωμη μπλε μεταξωτή γραβάτα είναι μια από τις μόλις 33 αριθμημένες γραβάτες που δημιουργήθηκαν για τον Οίκο ΚΥΔΟΣ.

Οι μύτες της γραβάτας έχουν γυριστεί και κεντηθεί στο χέρι με αόρατες ραφές από τα επιδέξια δάχτυλα του τεχνίτη μας. Οι πιέτες της ισορροπούν στην εντέλεια και μια μεταξωτή κλωστή κρατά τις στρώσεις του μεταξιού ενωμένες, ως μια εύπλαστη και ανθεκτική ραχοκοκαλιά.

 

Η ιστορία, η κληρονομιά και η ποιότητα για τον Οίκο ΚΥΔΟΣ αποτελούν την ταυτότητα του.

Διαλέξτε την δική σας μπλε γραβάτα ΚΥΔΟΣ και επενδύστε στην ποιότητα, την άνεση και την μοναδικότητα.

Εάν πάλι επιθυμείτε μία γραβάτα στα μέτρα σας ο ΚΥΔΟΣ την φτιάχνει για εσάς στο εργαστήριό του στην Ελλάδα. Άλλωστε η σωστή γραβάτα είναι αδιαμφισβήτητα ένα κόσμημα για τους άνδρες που ξέρουν να απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα της ζωής.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο care@kydos.gr