Παπιγιόν στα μέτρα σου

Το παπιγιόν μου

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ένας κύριος που φορά ένα παπιγιόν δεν φαίνεται πάντα τόσο καλοντυμένος όσο ο Sean Connery, ως James Bond ή ως ο καθηγητής Jones, στο Indiana Jones;

Το σακάκι, το κολάρο του πουκαμίσου ή απλά το παπιγιόν μπορεί να αποτελέσει την βασική αιτία γι’ αυτό το κάτι που τελικά δεν σας αρέσει στο ντύσιμό σας όταν κοιτάζεστε στον καθρέπτη. 

Όπως κάθε άντρας πρέπει να φοράει γραβάτες στα μέτρα του, ομοίως το παπιγιόν πρέπει να δημιουργείται αποκλειστικά για αυτόν, ώστε να κολακεύει το πρόσωπό του και να αποπνέει μια εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Παπιγιόν στα μέτρα σου

Ένα μέγεθος για όλους;

Τα παπιγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά παράγονται από μηχανή στο ίδιο μέγεθος. Το φάρδος, το ύψος και το μήκος της λωρίδας παραμένουν σταθερά για όλους. Όμως τα παπιγιόν ενός μεγέθους δεν ταιριάζουν σε όλους, επειδή απλά ο καθένας είναι μοναδικός.

Τα ανθρώπινα πρόσωπα έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Ορισμένα είναι στρογγυλά, άλλα οβάλ, μακρόστενα, τετράγωνα ή σε σχήμα καρδιάς. Ένας γενικός κανόνας για την σωστή επιλογή παπιγιόν, είναι το πλάτος του να μην περνάει ποτέ τα αυτιά.

Παπιγιόν στα μέτρα σου

Επέλεξε το σχήμα, το ύψος, τον τύπο του υφάσματος, το μοτίβο, την φόδρα και το σταθερό ή ρυθμιζόμενο μήκος της λωρίδας του λαιμού.

Τα ΚΥΔΟΣ παπιγιόν στα μέτρα σου, προσφέρουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Η 100% χειροποίητη κατασκευή τους από τα επιδέξια δάχτυλα του τεχνήτη μας, δημιουργούν ένα μοναδικό τελικό προϊόν, το δικό σας.

Παπιγιόν στα μέτρα σου

Ο Έλληνας ποιητής Γιώργος Ανδρεάνος επέλεξε από την συλλογή μας το πράσινο madder ύφασμα για το δικό του παπιγιόν.

Παραγγείλτε παπιγιόν στα μέτρα σας

 

Εάν επιθυμείτε να μας συμβουλευτείτε πριν παραγγείλετε το δικό σας παπιγιόν στα μέτρα σας, επικοινωνήστε στο care@kydos.gr

 

Μπορείτε να δείτε τη συλλογή παπιγιόν μας εδώ και θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε και να εξερευνήσουμε μαζί τις δυνατότητες υφασμάτων και σχεδίων.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.