Η δυναμική μπλε μεταξωτή γραβάτα

Αποτελεί τον κλασικό συνδυασμό που θα σας κάνει πάντα να δείχνετε δυναμικοί και κομψοί.

 

Η μονόχρωμη μπλε μεταξωτή γραβάτα, το λευκό μαντήλι πέτου και το σταχτί κουστούμι. Συνδυασμοί ασφαλείς, δυναμικοί και διαχρονικοί.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για κλασικούς συνδυασμούς στην αντρική γκαρνταρόμπα σίγουρα θα ξεκινούσαμε από αυτόν.

james bond solid blue tie

(c) Metro-Goldwyn-Mayer

Η μπλε μεταξωτή γραβάτα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που κάθε άνδρας οφείλει να έχει στην ντουλάπα του. Εύκολη να την συνδυάσεις και κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις.

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ πρωτοπορεί δίνοντας σας την δυνατότητα να αποκτήσετε την δική σας μπλε μεταξωτή γραβάτα στα μέτρα σας. Προσαρμόστε το μήκος, το πλάτος και την κατασκευή της γραβάτας ΚΥΔΟΣ σε εσάς και αναδείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.

7-διπλη μπλε μεταξωτή γραβάτα

 

Τολμήστε την 7-διπλη κατασκευή και νιώστε την διαφορά από τις κοινές γραβάτες του εμπορίου. Σε ανώτερο επίπεδο από το «κοινό» χειροποίητο είναι φτιαγμένες αποκλειστικά στο χέρι. Το κόψιμο του υφάσματος, τα γυρίσματα στις μύτες της γραβάτας, το θυλάκι και η ραχοκοκαλιά γίνονται 100% στο χέρι στο εργαστήριο μας, στην Ελλάδα, από Έλληνες τεχνίτες που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική και τα εργαλεία που χρησιμοποιούσε ο προπάππους της οικογένειας σχεδόν 100 χρόνια πριν.

7-διπλη μπλε μεταξωτή γραβάτα

Για το διακριτικό εκείνο πλεονέκτημα που σας κολακεύει διαλέξτε το λευκό μαντηλάκι πέτου για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας. Κεντημένο εξολοκλήρου στο χέρι από Αιγυπτιακό βαμβακερό ύφασμα αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε άντρα. personalised pocketsquare

Διακοσμήστε το μαντηλάκι πέτου με το μονόγραμμά σας και πρωτοτυπήστε σε κάθε σας εμφάνιση.

Λευκό μαντήλι πέτου με μονόγραμμα

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ λαμβάνοντας υπόψη τα δικά σας χαρακτηριστικά και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, σας προσφέρει την δική σας γραβάτα στα μέτρα σας. Η εμπειρία κατασκευής του ΚΥΔΟΣ σας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσετε στην ποιότητα, την άνεση και την μοναδικότητα των προϊόντων του με την αξιοπιστία που τον διακρίνει.

 

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: care@kydos.gr