5 λόγοι που κάνουν τον ΚΥΔΟΣ μοναδικό

Ελληνικά το γένος, ανδρικά το φύλο. Χειροποίητα προϊόντα για εμφανίσεις που θα γοητέψουν τους λάτρεις του στυλ και του καλού ντυσίματος.

 

ΚΥΔΟΣ

Είναι ο Οίκος ανάμεσα στους ελάχιστους στον κόσμο που κάνουν γραβάτες αποκλειστικά στο χέρι. Στον οίκο ΚΥΔΟΣ, το χειροποίητο αποτελεί την επιτομή του στυλ, την ουσία της μοναδικότητας. Γνωρίζουμε την αξία της πραγματικής δεξιοτεχνίας, όπως εσείς γνωρίζετε την πραγματικά καλή ποιότητα. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία, ο ράπτης μας χρησιμοποιεί τις ίδιες γνώσεις και τα ίδια εργαλεία, όπως και ο προπάππους μας πριν από έναν αιώνα. Αυτή είναι η ποιότητα, η ιστορία και η κληρονομιά σε καθεμία από τις γραβάτες ΚΥΔΟΣ.

ΥΛΙΚΑ

Όλες οι γραβάτες φτιάχνονται στο δικό μας χώρο και αποκλειστικά στο χέρι, από το καλύτερο υφαντό μετάξι που βρίσκουμε αποκλειστικά σε υφαντήρια του Κόμο της Ιταλίας καθώς και μεταξωτά υφάσματα αρίστης ποιότητας από τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η καθεμία πτυχή και η παραμικρή λεπτομέρεια μιας γραβάτας ΚΥΔΟΣ, έχει επιμεληθεί με φροντίδα και προσοχή από έναν μοναδικό και έμπειρο ράπτη.

5 λόγοι που κάνουν τον ΚΥΔΟΣ μοναδικό

Αφιερώνουμε το χρόνο που απαιτείται ώστε να δημιουργήσουμε το αποτέλεσμα για το οποίο θα είμαστε υπερήφανοι, προσφέροντάς σας μία γραβάτα που θα φοράτε με υπερηφάνεια.

Μάθετε περισσότερα για τα αυθεντικά υφάσματα Garza καθώς και για τα ιδιαίτερα υφάσματα Madder που φέρνει ο οίκος ΚΥΔΟΣ κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

Η διαδικασία δημιουργίας μιας χειροποίητης γραβάτας KΥΔΟΣ διαρκεί 4 ώρες. Η ραπτομηχανή δεν έχει καμία θέση στην κατασκευή μιας συλλεκτικής γραβάτας του Οίκου Κύδος. Τα μόνα εργαλεία που έρχονται σε επαφή με το ύφασμα είναι οι βελόνες και το ψαλίδι του ράφτη μας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της φυσικής ελαστικότητας του υφάσματος, το τέλειο λεπιδωτό σχήμα, η αυθεντικότητα και η  πιστοποιημένη ποιότητα της γραβάτας ΚΥΔΟΣ.

5 λόγοι που κάνουν τον ΚΥΔΟΣ μοναδικό

Ο Οίκος Κύδος προσφέρει κατά αποκλειστικότητα στους πελάτες του την Ελαφριά και Πανάλαφρη κατασκευή γραβάτας.

Η Ελαφριά γραβάτα ΚΥΔΟΣ είναι από 44 έως 65 μόλις γραμμάρια. Αποτελείται από οκτώ άρτια ισορροπημένες πτυχώσεις και κατασκευάζεται χωρίς φόδρα, όπως όλες οι Limited Edition γραβάτες του Οίκου.

Η Πανάλαφρη γραβάτα House of Kydos είναι από 30 έως 35 μόλις γραμμάρια. Αποτελείται από τέσσερις άρτια ισορροπημένες πτυχώσεις και κατασκευάζεται χωρίς φόδρα, όπως όλες οι γραβάτες του Οίκου Κύδος. Είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

ΟΡΑΜΑ

Ποτέ δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Πιστεύουμε πως αξίζει να κάνεις κάτι μόνο εάν το κάνεις σωστά – μόνο το καλύτερο έχει αξία.

Για τον οίκο ΚΥΔΟΣ, μια εκλεπτυσμένη ζωή έγκειται στην λεπτομέρεια:

  • Το άψογο αποτέλεσμα απαιτεί άψογα υλικά.
  • Τα άψογα υλικά απαιτούν άψογα χέρια.
  • Τα άψογα χέρια απαιτούν χρόνο.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ

Κάθε γραβάτα Limited Edition ΚΥΔΟΣ έχει ένα μοναδικό κωδικό (που δηλώνει την σειρά, το σχέδιο και το έτος παραγωγής) κεντημένο διακριτικά στις πτυχές της. Η ΚΥΔΟΣ γραβάτα αποτελεί ένα έργο τέχνης που κάθε άντρας με άποψη και στυλ οφείλει να έχει στην γκαρνταρόμπα του.

5 λόγοι που κάνουν τον ΚΥΔΟΣ μοναδικό

Μπορείτε να δείτε σε αυτό το Βίντεο πως φτιάχνετε μια γραβάτα ΚΥΔΟΣ