Πάρτυ στο Γραφείο

Με τις γιορτές να έχουν ήδη ξεκινήσει, έχετε αποφασίσει τι θα φορέσετε τις πιο σημαντικές ήμερες? Προετοιμάσαμε τρεις συνδυασμούς για τρεις περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας γραβάτες και αξεσουάρ από την συλλογή Φθινόπωρο Χειμωνάς 2016.

 

Εταιρικά Πάρτυ 

Τα εταιρικά παρτυ έχουν ήδη ξεκινήσει με τους δικηγόρους και τους τραπεζίτες να προηγούνται. Ένα κλασσικό βαθύ μπλε μονοκουμπο σακάκι δείχνει ικανό να σας βοηθήσει μπερδευτείτε με στυλ και άνεση με το πλήθος. Μια μπορντό γραβάτα είναι ιδανική για να δώσει κομψότητα και ένα χειροποίητο λευκό μαντηλάκι κουστουμιού, διπλωμένο σε “πανιά πλοίου” θα δώσει μια παιχνιδιάρικη νότα.

burgundy-silk-tie

Η μπορντό γραβάτα – όπως όλες οι γραβάτες υψηλής ποιότητας ΚΥΔΟΣ – είναι αφοδράριστη, με 8 πιέτες και ραμμένη εξολοκλήρου στο χέρι στην Ελλάδα, σε μια διαδικασία που παίρνει έως και 4 ώρες για να ολοκληρωθεί κάθε μια γραβάτα. Κάθε άκρη είναι στριφωμένη και γυρισμένη στο χέρι με μια αόρατη ραφή, με υπομονή για να επιτευχθούν οι τέλεια σχηματισμένες άκρες σε κάθε πλευρά της γραβάτας. Η μοναστηριακή ραφή, συγκρατεί τις στρώσεις του υφάσματος και δημιουργεί τέλεια ισορροπημένες πιέτες.

red-silk-tieΌπως θα χετε προσέξει, το λευκό βαμβακερό μαντήλι κουστουμιού δεν είναι απλός γυρισμένο στο χέρι. Οι άκρες του έχουν κεντηθεί στο χέρι από τις κεντήστρες μας για ένα μοναδικό και κομψό τελείωμα και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει κεντηθεί και μονόγραμμα για να είναι αυτό το μαντήλι κουστουμιού ακόμα πιο προσωπικό.

mens-accessories

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr