Πώς να συνδυάσεις την Πουά Γραβάτα;

Η Πουά Γραβάτα αποτελεί τον άξιο σύμμαχο σε κάθε σας εμφάνιση.

 

Οι συνδυασμοί ποικίλουν, το αποτέλεσμα όμως παραμένει άρτιο και η  αυτή είναι η γραβάτα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε όλες τις περιστάσεις.

 

Μπλε σακάκι x Πουά γραβάτα

Κλασικό, στιλάτο και κομμάτι κάθε αντρικής γκαρνταρόμπας. Το μπλε σακάκι μπορεί να συνδυαστεί άρτια με τα παντελόνια σας ώστε να σταθεί συμπρωταγωνιστής σε επίσημες και μη συγκεντρώσεις. Συνδυάστε το με την διαχρονική Μπλε Πουά μεταξωτή γραβάτα ώστε να προσελκύσετε τα βλέμματα πάνω σας.

spot tie

 

Glen Plaid x Πουά γραβάτα

Συνδυάστε την Μπλε Πουά μεταξωτή γραβάτα με το Glen Plaid κουστούμι σας και στολίστε το πέτο σας με το διαχρονικό Λευκό Μαντήλι σακακιού από Αιγυπτιακό βαμβακερό ύφασμα, κεντημένο εξολοκλήρου στο χέρι και διακοσμημένο με το μονόγραμμα σας.

spot tie

 

Ριγέ κουστούμι x Πουά γραβάτα

Ένας από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς ανδρικού ντυσίματος που συναντά κανείς καθημερινά στην Βρετανική πρωτεύουσα. Το ριγέ κουστούμι, η Μπλε Πουά μεταξωτή γραβάτα και το Λευκό Μαντήλι διπλωμένο σε μύτες. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να πετύχετε το τέλειο δίπλωμα για το μαντηλάκι πέτου σας δείτε το βίντεο.

spot tie

 

Γκρι σακάκι x Πουά γραβάτα

Δώστε στυλ στο γκρι καθημερινό σακάκι σας συνδυάζοντάς το με την Μπλε Πουά μεταξωτή γραβάτα.

spot tie

 

Pick n’ Mix x Πουά γραβάτα

Τολμήστε να συνδυάσετε τα σακάκια σας με διαφορετικά παντελόνια δίνοντάς τους πάντα την εκλεπτυσμένη πινελιά της διαχρονικής πουά γραβάτας που θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

spot tie

 

 

Η Πουά Γραβάτα

ο συνεργός σας για ένα εκλεπτυσμένο και απαράμιλλο στυλ : spot tie

Η χειροποίητη 7-διπλη κατασκευή χωρίς φόδρα, είναι βασισμένη στην οικογενειακή τεχνική που μετρά έναν αιώνα. Το αρίστης ποιότητας μεταξωτό υφάσματα έχει υφανθεί στο Κόμο της Ιταλίας.

Η κάθε πτυχή και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί με φροντίδα και προσοχή από τα επιδέξια δάχτυλα του ράπτη μας.

Οι μύτες της γραβάτας έχουν γυριστεί και κεντηθεί στο χέρι με αόρατες ραφές. Οι πιέτες της ισορροπούν στην εντέλεια και μια μεταξωτή κλωστή κρατά τις στρώσεις του μεταξιού ενωμένες, ως μια εύπλαστη και ανθεκτική ραχοκοκαλιά.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr