Limited Edition γραβάτα

ΚΥΔΟΣ

Ο Οίκος Κύδος δημιουργεί 100% χειροποίητες ελληνικές γραβάτες.

Κάθε γραβάτα είναι αριθμημένη και συλλεκτική καθώς αποτελεί την μία από τις μόλις 33 που δημιουργούνται για εσάς.

Κατασκευή

Η εμπειρία κατασκευής τους, εδώ και έναν αιώνα, σε συνδυασμό με τα αρίστης ποιότητας μεταξωτά υφάσματα από Ιταλία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο καθιστούν τη γραβάτα ΚΥΔΟΣ ένα μικρό θησαυρό για εμάς που την φτιάχνουμε αλλά και για εσάς που την φοράτε.

 

Limited Edition γραβάτα

Δημιουργία

Η διαδικασία δημιουργίας μιας 7-διπλης χειροποίητης γραβάτας KΥΔΟΣ διαρκεί 4 ώρες. Η ραπτομηχανή δεν έχει καμία θέση στην κατασκευή μιας συλλεκτικής Limited Edition γραβάτας του Οίκου Κύδος.

Τα μόνα εργαλεία που έρχονται σε επαφή με το ύφασμα είναι οι βελόνες και το ψαλίδι του ράφτη μας.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της φυσικής ελαστικότητας του υφάσματος, το τέλειο λεπιδωτό σχήμα, η αυθεντικότητα και η  πιστοποιημένη ποιότητα της γραβάτας σας.

Η 7-διπλη γραβάτα είναι αναμφίβολα η πιο κομψή γραβάτα που κατασκευάστηκε ποτέ. Τι είναι η 7-διπλη γραβάτα; Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

limited edition γραβάτα

Η έλλειψη φόδρας στην Limited Edition συλλογή προσδίδουν μια αναμφίβολη κομψότητα που κλέβει τις εντυπώσεις. Όμως γιατί να επιλέξετε γραβάτα χωρίς φόδρα;

Φιλοσοφία

Ποτέ δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Πιστεύουμε πως αξίζει να κάνεις κάτι μόνο εάν το κάνεις σωστά – μόνο το καλύτερο έχει αξία.

  • Παράγουμε μόλις 33 γραβάτες ανά σχέδιο
  • Δεν επαναλαμβάνουμε τα σχέδια
  • Κάθε γραβάτα έχει ένα μοναδικό κωδικό (που δηλώνει την σειρά, το σχέδιο και το έτος παραγωγής) κεντημένο διακριτικά στις πτυχές της.
Συλλογή

Η Limited Edition συλλογή γραβατών είναι μοναδική. Απολαύστε την εδώ.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr.