Μαντηλάκι πέτου vs Ηandkerchief

Αποτελούν θέμα συζήτησης για πολλούς και χαρακτηριστικό παράδειγμα στυλιστικού λάθους. Με την πρώτη ματιά δείχνουν ίδια αλλά στην πραγματικότητα οι διαφορές τους είναι ουσιαστικές και τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Ένα μαντήλι πέτου δεν μπορεί να είναι handkerchief.

Χρήση
Μαντήλι πέτου

Χρησιμοποιείται για λόγους αισθητικής και ανάδειξης του αντρικού ντυσίματος. Τοποθετείται στην αριστερή τσέπη του σακακιού στο ύψος της καρδιάς. Αποτελεί σύμβολο κομψότητας και αναβαθμίζει το στυλ κάθε άντρα.

Handkerchief

Χρησιμοποιείται για λόγους πρακτικούς όπως σκούπισμα ιδρώτα, φύσημα μύτης ή για τους πιο ρομαντικούς για να σκουπίσετε τα δάκρυα τις κοπέλας σας!

handkerchief

“Hankerchiefs, μαντήλι για ιδρώτα, … ή για να σκουπίσετε τα δάκρυα της κοπέλας σας”

Ύφασμα
Μαντήλι πέτου

Κατασκευάζεται από διάφορα υφάσματα με συνηθέστερα το βαμβακερό, το λινό και το μεταξωτό ύφασμα.

Handkerchief

Κατασκευάζεται μόνο από βαμβακερό ύφασμα για να έχει απαλή αίσθηση, απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα.

Μέγεθος
Μαντήλι πέτου

Το μέγεθος και το πάχος ενός μαντηλιού πέτου είναι πάντα μικρότερα σε σχέση με το handkerchief. Οι διαστάσεις ποικίλουν με επικρατέστερη διάσταση 33cm x 33cm για άνεση στη τσέπη του σακακιού και απαράμιλλο στυλ.

Handkerchief

Το μέγεθος και το πάχος είναι μεγαλύτερα από το μαντηλάκι πέτου γεγονός που δικαιολογεί και την τοποθέτησή του στην τσέπη του παντελονιού.

μαντηλάκι πέτου

“Μαντηλάκι Πέτου από λινό ύφασμα, κεντημένο στο χέρι με παραδοσιακό αζούρ”

Τιμή
Μαντήλι πέτου

Η τιμή ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος κατασκευής. Ένα μαντήλι πέτου κατασκευασμένο από αιγυπτιακό βαμβάκι, γαλλικό λινό ή μετάξι από το φημισμένο Κόμο σίγουρα είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Handkerchief

Η τιμές είναι προσιτές γεγονός που αιτιολογείται από την απλή χρήση του.

Με δύο λόγια…

Η αξεπέραστη ποιότητα υλικού και κατασκευής που θα προσδώσει στο στυλ σας την πινελιά που χρειάζεται μπορείτε να την βρείτε μόνο στο μαντηλάκι που θα κοσμήσει το πέτο του σακακιού σας και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Δείτε μερικές επιλογές εδώ

Ένα μυστικό…

Η ποιότητα κατασκευής ενός μαντηλιού πέτου ξεχωρίζει από την λεπτομέρεια στις μύτες του. Ένα χειροποίητο μαντήλι πέτου που οι μύτες του έχουν γυριστεί από τα επιδέξια δάχτυλα ενός τεχνίτη δίνοντας έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα θα αποτελεί πάντα ένα μοναδικό κομμάτι κομψότητας της ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Δείτε την κατασκευή ενός μαντηλιού πέτου εδώ.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr