Ποσέτ, το μαντήλι πέτου

Ανδρικό αξεσουάρ

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ περήφανα εισάγει στην ελληνική αγορά το διαχρονικό και κομψό μαντήλι πέτου, γνωστό και ως ποσέτ. Κατασκευασμένο από Αιγυπτιακό βαμβάκι και Γαλλικό λινό.

Τολμά να κάνει την διαφορά δημιουργώντας το εξολοκλήρου στο χέρι.

ποσέτ

Για τη δημιουργία ενός 100% χειροποίητου μαντηλιού πέτου του Οίκου ΚΥΔΟΣ αφιερώνονται δύο ώρες προσεκτικής εργασίας από την κάθε κεντήστρα του Οίκου.

Η κοπή του υφάσματος απαιτεί ακρίβεια ενώ το γύρισμα και το κέντημα των μαντηλιών θέλει τέχνη και υπομονή ώστε να επιτευχθεί το πολυτελές τελείωμα τους.

 

μαντήλι πέτου

Η ραπτομηχανή δεν έχει καμία θέση στην κατασκευή ενός μαντηλιού πέτου. Τα μόνα εργαλεία που έρχονται σε επαφή με το ύφασμα είναι οι βελόνες και το ψαλίδι του ράφτη μας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της φυσικής ελαστικότητας του υφάσματος, η αυθεντικότητα και η πιστοποιημένη ποιότητα.

Απολαύστε την παραδοσιακή τεχνική του Οίκου ΚΥΔΟΣ στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Διάλεξε το μαντηλάκι πέτου που θα κοσμεί το σακάκι σας εδώ.

Το αέρινο λινό

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ σας δίνει την δυνατότητα να εξατομικεύσετε την ποσετ με το μονόγραμμά σας.

μαντηλάκι πέτου

Διακοσμήστε την ποσετ με τα αρχικά σας και ξεχωρίστε για το στυλ, το γούστο, την κομψότητα και την πρωτοτυπία σας.ποσέτ

Εάν είστε από αυτούς που έχετε ήδη το κλασικό λευκό μαντηλάκι πέτου ΚΥΔΟΣ επενδύστε στις σκυριανές ποσέτ του Οίκου.

 

σκυριανές μεταξωτές ποσέτ

 

Η μοναδικότητα των συμβολικών παραστάσεων στις σκυριανές μεταξωτές ποσέτ κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό άντρα. Μεταξωτές σε τρεις κλασικές χρωματικές επιλογές πράσινο, μπλε και κόκκινο, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες αναδεικνύοντας μοναδικό στυλ που κλέβει τα βλέμματα.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο care@kydos.gr