Η Garza γραβάτα του James Bond

Από όλους τους James Bond ίσως ο πιο αγαπητός να είναι ο Sean Connery. Μια σταθερά στη γκαρνταρόμπα του Connery η garza γραβάτα που φόρεσε στη ταινία “Dr. No” αλλά και στη ταινία “Από τη Ρωσία με Αγάπη”.

Garza γραβάτα του James Bond

Και στις δυο ταινίες ο Sean Connery προτίμησε γραβάτες σε μπλε, μαύρο και καφέ χρώμα. Μάλιστα τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη Garza γραβάτα σε αυτές τις δύο ταινίες υφάνθηκαν στο ίδιο υφαντήριο από το οποίο εισάγουμε και εμείς σαν κατασκευαστές γραβάτας τα υφάσματα μας για να φτιάξουμε τις Garza γραβάτες μας.

Garza γραβάτα του James Bond

Ως τώρα η συλλογή μας είχε ήδη τη καφέ Garza γραβάτα αλλά και τη μπλε Garza γραβάτα σαν και αυτή που βλέπετε στην επάνω φωτογραφία. Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη σε μια σκηνή του Dr. No στην Τζαμάικα.  Πλέον η συλλογή μας εμπλουτίζεται και με την τρίτη Garza γραβάτα του James Bond τη μαύρη Garza γραβάτα που βλέπετε εδώ:Θυμηθείτε πως φτιάχνετε μια αυθεντικά γραβάτα Garza και πως μπορείτε να αποφύγετε τη ψευδό Garza γραβάτα.

 

Δείτε τη Συλλογή Γραβατών μας ΕΔΩ

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr