Γραβάτα χωρίς φόδρα

Γραβάτα χωρίς φόδρα. Γιατί;

Η  γραβάτα είναι το διαχρονικό αξεσουάρ που εκφράζει το προσωπικό στυλ και κλέβει τις εντυπώσεις. Η μόδα της γραβάτας έχει επανέλθει με ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων.

Οι φτηνές γραβάτες του εμπορίου δίνουν δυναμικά το παρόν περιμένοντας να τις αγοράσετε. Αντισταθείτε…

γραβάτα χωρίς φόδρα“Αριστερά γραβάτα Garza χωρίς φόδρα, δεξιά μια γραβάτα του εμπορίου με φόδρα”

Παλαιά

Την εποχή που ένας άνδρας για να ντυθεί, έπρεπε να πάει στον ράπτη του, για την γραβάτα του έπρεπε να πάει στον γραβατοποιό του. Εκείνη την εποχή για να φτιαχτεί μια γραβάτα χρειαζόταν ένα ολόκληρο μέτρο ύφασμα, το οποίο διπλωνόταν στη διαγώνιο της ύφανσης του ώστε να δημιουργηθεί το σχήμα της γραβάτας.

Στις μέρες μας

Σήμερα για να επιτευχθεί η μαζική παραγωγή γραβατών σε χαμηλό κόστος, το ύφασμα της γραβάτας αγκαλιάζει μία συνθετική φόδρα.

Αυτή η φόδρα δίνει στις βιομηχανικές γραβάτες την αφράτη αίσθηση που θα έδιναν κανονικά οι στρώσεις του μεταξιού. Το αποτέλεσμα οπτικά δείχνει σωστό, στην πράξη όμως η βιομηχανική γραβάτα είναι μια συνθετική φόδρα, ντυμένη με ύφασμα και τυλιγμένη στο λαιμό σαν κασκόλ.

 

Γραβάτα εμπορίου

Κόψαμε λοιπόν μια “μεταξωτή” γραβάτα του εμπορίου για να δείτε τι πραγματικά περιέχουν οι έτοιμες γραβάτες.

γραβάτες χωρίς φόδρα

Εδώ μπορείτε να δείτε σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις στρώσεις φόδρας που περιέχει μια γραβάτα του εμπορίου.

γραβάτες χωρίς φόδραΓραβάτα χωρίς φόδρα

Μία αφοδράριστη γραβάτα σας κάνει να ξεχνάτε ότι την φοράτε.

Αίσθηση

Η αίσθηση που αφήνει είναι μοναδική όπως άλλωστε και η κατασκευή της. Σε αντίθεση με τις γραβάτες εμπορίου, που οι χονδρές συνθετικές φόδρες υπερισχύουν, η χειροποίητη κατασκευή μιας αφοδράριστης γραβάτας επιτυγχάνει τη διατήρηση της φυσικής ελαστικότητας του υφάσματος, το τέλειο λεπιδωτό σχήμα, την αυθεντικότητα και η  πιστοποιημένη ποιότητα της γραβάτας σας.

Κόμπος

Μια αφοδράριστη γραβάτα δημιουργεί τον τέλειο κόμπο, αφήνει ανάλαφρο το λαιμό δίνοντας μία δροσερή αίσθηση εν αντιθέσει με τις κοινές γραβάτες εμπορίου με τις οποίες νιώθετε ότι φοράτε κασκόλ.

Κατασκευή

Η ιδιαίτερη κατασκευή μιας γραβάτας χωρίς φόδρα απαιτεί μόνο υφάσματα αρίστης ποιότητας. Τα συνθετικά, πολυεστερικά υφάσματα δεν έχουν καμία θέση. Η δημιουργία της είναι 100% χειροποίητη και απαιτεί ύφασμα ενός μέτρου και 4 ώρες εργασίας του ράπτη.

 

Διάλεξε γραβάτα χωρίς φόδρα. Το αποτέλεσμα πάντα θα δικαιώνει.

 

Στην Ελλάδα υπάρχει ένας από τους κορυφαίους γραβατοποιούς στον κόσμο, που κατασκευάζουν 100% χειροποίητες γραβάτες. Πολλοί τον ξέρετε ήδη μιας και προϊόντα του  Οίκου ΚΥΔΟΣ έχουν φορεθεί από άντρες της εγχώριας και όχι μόνο showbiz. Ο Σάκης Ρουβάς, ο Γ. Σφαιρόπουλος, ο Μ. Τσιρίλο , ο Matthew Zorpas είναι μόνο μερικοί από αυτούς που επιλέγουν ΚΥΔΟΣ.

 

Η συλλογή
Limited Edition

Η συλλογή του Οίκου ΚΥΔΟΣ περιλαμβάνει τις αφοδράριστες Limited Edition γραβάτες. Μόλις 33 στον αριθμό σε σχέδια που δεν επαναλαμβάνονται. Διαβάστε περισσότερα για την Limited Edition συλλογή γραβατών εδώ.

Δώρα για άντρεςGarza

Την αυθεντική γραβάτα Garza του James Bond που εισήγαγε στην ελληνική αγορά πριν από ένα χρόνο. Μία αφοδράριστη Garza γραβάτα θα αποτελεί πάντα την διαχρονική, ασφαλή και ανάλαφρη επιλογή που κάθε αντρική γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει. Διαβάστε περισσότερα για την Garza γραβάτα εδώ.

Μπλε γραβάτα GarzaΠανάλαφρη ©

Η πρωτοτυπία του Οίκου Κύδος δεν σταματά εδώ. Με τις πανάλαφρες ©, μόλις 30 γραμμαρίων, αφοδράριστες γραβάτες προμηθεύει την παγκόσμια αγορά. Διαβάστε περισσότερα για την Πανάλαφρη © γραβάτα εδώ.

 

 

Madder

Η Madder γραβάτα είναι το must have αντρικό αξεσουάρ. Αποτελεί φαινόμενο της σύγχρονης ανδρικής γκαρνταρόμπας και θεωρείται ως το απόλυτο φθινοπωρινό και χειμερινό αξεσουάρ κάθε καλοντυμένου άντρα. Διαβάστε περισσότερα για την Madder γραβάτα εδώ.

Μπλε Γραβάτα Madder

Επενδύστε στην ποιότητα, την άνεση και την μοναδικότητα.

Στον οίκο ΚΥΔΟΣ, το χειροποίητο αποτελεί την επιτομή του στυλ, την ουσία της μοναδικότητας. Γνωρίζουμε την αξία της πραγματικής δεξιοτεχνίας, όπως εσείς γνωρίζετε την πραγματική ποιότητα.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr