Άνοιξη Φθινόπωρο 2016

Είναι υπέροχο το συναίσθημα να βλέπεις τη νέα σειρά Κύδος, Άνοιξη Φθινόπωρο 2016, να έχει ολοκληρωθεί και να είναι έτοιμη για τους πελάτες της!

Ένα μακρύ ταξίδι που ξεκίνησε την άνοιξη από τη λίμνη Κόμο της Ιταλίας μόλις ολοκληρώθηκε και οι πρώτες γραβάτες ταξιδεύουν για τους καινούργιους ιδιοκτήτες τους.

Η νέα σειρά παρουσιάζεται με καινούργια χαρακτηριστικά. Το φάρδος της γραβάτας στο φαρδύτερο σημείο είναι 9 εκατοστά ενώ το μήκος παραμένει στα 150 εκατοστά. Ορισμένα από τα καινούργια υφάσματα μας έχουν και μείγματα νέων ινών όπως βαμβάκι ή λίγη βισκόζη για να δημιουργηθούν καινούργιες μοναδικές γραβάτες όπως οι μεταξωτές τουΐντ, που συμπληρώνουν τη συλλογή μας με τις πάντα πολυτελής μεταξωτές γραβάτες μας. Φυσικά τα υφάσματα είναι και πάλι υφαντά. Ίσως μια μέρα να χρησιμοποιήσουμε βαμμένα υφάσματα αλλά θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε ότι θα είναι στο ίδιο επίπεδο ποιότητας με τα υφαντά μας υφάσματα. 

Μέχρι τότε εξερευνήστε την καινούργια μας συλλογή και μην διστάσετε να συνδυάσετε τη μεταξωτή γραβάτα Κύδος με ένα βαμβακερό μαντηλάκι πέτου ή με το καινούριο στολίδι της συλλογής μας που είναι το Σκυριανό μεταξωτό μαντήλι κουστουμιού.

Μια μικρή έκπληξη έρχεται σε λίγες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

 

brown-silk-ties

Καφέ Τουΐντ Μεταξωτή Γραβάτα

Μπλε Υφαντή Μεταξωτή Γραβάτα με Τρίγωνα

silk-pocket-square

Σκυριανό Μπορντό Μαντήλι Κουστουμιού

 

K