Μπλε γραβάτα

Το μπλε είναι χρώμα ελληνικό.

Είναι το χρώμα της εμπιστοσύνης, της ασφάλειας και της ηρεμίας που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

 

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ επιλέγει το Τουρκουάζ.

Το Τουρκουάζ είναι το μπλε της ελληνικής θάλασσας που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των αναμνήσεων μας.

 

 

Είναι σπάνιο να βρεθεί μία γραβάτα σε Τουρκουάζ χρώμα.

Το Τουρκουάζ είναι ένα αδιαφανές, μπλε-πράσινο ορυκτό. Είναι σπάνιο και πολύτιμο ως κόσμημα ή διακοσμητική πέτρα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η λέξη Τουρκουάζ χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και προέρχεται από μια παλιά γαλλική λέξη επειδή το ορυκτό μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη από τα ορυχεία στο ιστορικό ανατολικό έδαφος του Κορασανά της Περσίας.

 

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ δημιούργησε την Limited Edition τουρκουάζ μεταξωτή γραβάτα για τους εκλεκτούς του πελάτες.

 

μπλε γραβάτα

 

H Limited Edition τουρκουάζ μεταξωτή γραβάτα είναι συλλεκτική. Αποτελείται από 8 πιέτες και είναι κατασκευασμένη χωρίς φόδρα. Είναι μια από τις μόλις 33 αριθμημένες γραβάτες που δημιουργήθηκαν για τον Οίκο ΚΥΔΟΣ.

Η χειροποίητη κατασκευή της είναι βασισμένη στην οικογενειακή τεχνική που μετρά έναν αιώνα. Το αρίστης ποιότητας μεταξωτό υφάσματα έχει υφανθεί στο Κόμο της Ιταλίας. Η κάθε πτυχή και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί με φροντίδα και προσοχή από έναν μοναδικό ράπτη.

Οι μύτες της γραβάτας έχουν γυριστεί και κεντηθεί στο χέρι με αόρατες ραφές. Η πιέτες της ισορροπούν στην εντέλεια και μια μεταξωτή κλωστή κρατά τις στρώσεις του μεταξιού ενωμένες, ως μια εύπλαστη και ανθεκτική ραχοκοκαλιά.

 

μπλε γραβάτα

 

Μία τουρκουάζ γραβάτα μπορεί να θεωρηθεί δύσκολος συνδυασμός και να σας προβληματίσει. Το αποτέλεσμα όμως θα δικαιώσει την αγορά της.

Τολμήστε και αναδείξτε την καθαρότητα του μπλε χρώματος.

 

μπλε γραβάτα Μαντηλάκι πέτου Pochette Pocketsquare

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο care@kydos.gr