Ποιο μαύρο παπιγιόν να διαλέξω;

Μαύρο παπιγιόν

Η επιλογή του κατάλληλου μαύρου παπιγιόν εξαρτάται κάθε φορά από την περίσταση.

Η καλύτερη επιλογή γίνεται με βάση το υλικό κατασκευής του. Ένα παπιγιόν κατασκευασμένο από πολυτελές Σιφόν, πραγματικό Βελούδο, ασφαλές Grosgrain, Υφαντό Μετάξι ή μοναδική Garza ύφανση πάντα θα αποτελεί το διαχρονικό κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε για την κομψότητα και το εκλεκτό σας γούστο.

Πόσα μαύρα παπιγιόν μπορεί να υπάρχουν;

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μαύρα παπιγιόν. Οι διαφορές τους σχετίζονται με το σχήμα, την ύφανση, την ποιότητα του υφάσματος και με το τελικό αποτέλεσμα εάν είναι δηλαδή προδεμένο ή όχι.

Γιατί να υπάρχουν τόσα διαφορετικά παπιγιόν;

Η απάντηση είναι απλή. Επειδή έχουν διαφορετική χρήση.

Μαύρο Παπιγιόν

 

1. Μαύρο παπιγιόν Grosgrain

Μαύρο Grosgrain παπιγιόνΤο Μαύρο παπιγιόν Grosgrain είναι το βασικό παπιγιόν κάθε αντρικής γκαρνταρόμπας. Αποτελεί την ασφαλή επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στις επίσημες και όχι μόνο εμφανίσεις σας. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου στο χέρι, από 100% μετάξι υφασμένο στο Κόμο.

2. Μαύρο Παπιγιόν Garza

Μαύρο Παπιγιόν Garza

Το Μαύρο Παπιγιόν Garza είναι το καθημερινό παπιγιόν για άνετες εμφανίσεις. Η Garza ύφανση είναι μια μορφή υφάσματος αραιής ζακάρ ύφανσης που λόγω της πολυπλοκότητας στην ύφανση του, μπορεί να υφανθεί παγκοσμίως μόνο σε δυο οικογενειακά εργοστάσια που διαθέτουν ξύλινους αργαλειούς, από τα οποία προμηθεύεται για την Ελλάδα αποκλειστικά ο Οίκος ΚΥΔΟΣ.

3. Μαύρο Παπιγιόν Ζακάρ

Το Μαύρο Παπιγιόν Ζακάρ είναι η εκλεπτυσμένη επιλογή που πάντα είναι στην μόδα. Η Ζακάρ μεταξωτή ύφανση του παπιγιόν προσδίδει αντοχή στη χρήση και διαχρονικότητα. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου στο χέρι, από 100% μετάξι υφασμένο στο Κόμο.

4. Μαύρο Παπιγιόν Βελούδο

Μαύρο παπιγιόν Βελούδο

Το Μαύρο Παπιγιόν από Βελούδο είναι η δημοφιλής επιλογή για το κόκκινο χαλί. Κομψό, κατασκευασμένο 100% στο χέρι από πραγματικό βελούδο προσδίδει την λαμπερή πολυτέλεια του υλικού κατασκευής του και σας επιτρέπει να λάμψετε με την παρουσία σας. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου στο χέρι, από αληθινό βελούδο.

Μαύρο Παπιγιόν

5. Μαύρο Μεταξωτό Βελούδινο Παπιγιόν

Μαύρο Μεταξωτό Βελούδινο Παπιγιόν

Το Μαύρο Μεταξωτό Βελούδινο Παπιγιόν είναι η επιτομή της πολυτέλειας κάθε εκλεπτυσμένης επίσημης εμφάνισης. Αποτελεί το ξεχωριστό κομμάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε επίσημες εκδηλώσεις, στον γάμο σας ή όπου θελήσετε να το φορέσετε. Προσδίδει στυλ, κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου στο χέρι. Για τον μπροστινό φιόγκο χρησιμοποιήθηκε 100% μεταξωτό βελούδο ενώ για τον πίσω φιόγκο 100% μεταξωτό σατέν ώστε να δημιουργείται το οπτικό εφέ που ελκύει όλα τα βλέμματα.

Χειροποίητο Παπιγιόν

Για τον Οίκο ΚΥΔΟΣ το χειροποίητο αποτελεί την επιτομή του στυλ, την ουσία της μοναδικότητας. Γνωρίζουμε την αξία της πραγματικής δεξιοτεχνίας, όπως εσείς αναγνωρίζετε και επενδύετε στην πραγματική ποιότητα. Το έμπειρο, αβίαστο και προσεκτικό χέρι του ράπτη μας, αφήνει πάντα το ξεχωριστό σημάδι του στις δημιουργίες του Οίκου ΚΥΔΟΣ.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr