ΚΥΔΟΣ x Matthew Zorpas

Matthew Zorpas η επιτομή του influencer.

 

Ο Ελληνοκύπριος influencer Matthew Zorpas που κάνει θραύση στο Instagram έχει ανακηρυχθεί ως ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες παγκοσμίως. Το βρετανικό Esquire τον έχρισε ως έναν από τους “Βest Dressed Men in Britain”, ενώ το βρετανικό GQ τον ενέταξε στη χρυσή δεκάδα µε τους πιο καλοντυµένους άνδρες του Instagram και τον όρισε τιµητικά κριτή στα βρετανικά “GQ Grooming Awards 2017”.

 

Ένας άντρας με παγκόσμια αναγνώριση στον χώρο του street style που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς σύμβουλους σε θέματα επικοινωνίας και μόδας στην Αγγλία.

 

Μια προσωπικότητα ευχάριστη, ευαίσθητη, πρόθυμη και ανοιχτή, χωρίς τη σκληρότητα που διακρίνει τον κόσμο της μόδας. Με την αγνότητα ενός πραγματικού Gentleman έχει καταφέρει να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα σε παγκόσμια εμβέλεια.

O Μr Gentleman Blogger, Matthew Zorpas, αποτελεί μία μαγνητική φιγούρα και παραδίδει µαθήµατα στιλ με κάθε του επιλογή. Ο λογαριασμός του στο Instagram μετρά πάνω από 190 χιλ. πιστούς ακολούθους ενώ κάθε του φωτογραφία συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

 

 

Για τον Matthew Zorpas η μόδα είναι κομμάτι της ζωής μας, είναι ο καθρέπτης της εποχής και της κοινωνίας μας. Η επιρροή του ως blogger στηρίζεται στην έμπνευση και στον πειραματισμό. Η κάθε του φωτογραφία εμπνέει τον κόσμο να ντυθεί ακόμη καλύτερα.

 

 

Ο Οίκος ΚΥΔΟΣ είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον κ. Matthew Zorpas σε τρία μοναδικά projects. Στην Copacabana το πέτο του κουστουμιού του κοσμεί το Κεντημένο Βαμβακερό Μαντήλι Κουστουμιού που τα Επιδέξια Δάχτυλα του τεχνίτη μας κέντησαν με προσοχή δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια.

 

Ο Matthew Zorpas παραμένει απόλυτα πιστός στην ψηφιακή του περσόνα, συνεχίζει να εξερευνά το όραμά του και περιστασιακά επαναπροσδιορίζει το concept του influencer. ‘Οχι μόνο έχει σπάσει τους κανόνες, αλλά επίσης έχει ανεβάσει τον πήχη για όλους τους influencers.