Καφέ Γραβάτα

Το Alter ego

Η καφέ γραβάτα είναι αδιαμφισβήτητα το alter ego της μπλε γραβάτας. Διαχρονικά κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν κύριο.

Η καφέ γραβάτα ήταν και παραμένει η κλασική σταθερά του αντρικού ντυσίματος.

 

Καφέ Γραβάτα

 

Χειμερινό ή καλοκαιρινό αξεσουάρ;

Οι καφέ γραβάτες μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως ένα χειμερινό αξεσουάρ. Η αλήθεια όμως είναι ότι εντυπωσιάζουν το καλοκαίρι αποδεικνύοντας μοναδικό στυλ.

 

Καφέ Γραβάτα

 

Συνδυασμοί

Κουστούμι σε μελί ή κρεμ απόχρωση συνδυασμένο με λευκό ή θαλασσί πουκάμισο αναδεικνύουν την καφέ γραβάτα σας, προσδίδοντας ένα απαράμιλλα δροσερό καλοκαιρινό στυλ κομψότητας.

 

Καφέ γραβάτα Garza

Η τελευταία πινελιά στυλ

Συνοδοιπόρος αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ολοκληρωμένου ντυσίματος η ποσέτ. Η καφέ γραβάτα ταιριάζει αρμονικά με μία θαλασσί ή λευκή ποσέτ.

Επιλέξτε ανάμεσα στην κλασική μπλε – θαλασσί ποσέτ ή το σκυριανό μπλε μαντήλι πέτου και αποπνεύστε θαλασσινή αύρα στο πέρασμά σας.

Η λευκή βαμβακερή ποσέτ ή το λευκό λινό μαντήλι πέτου πάντα αποτελεί μία ασφαλή, κλασική και γοητευτική επιλογή για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας.

 

Καφέ Γραβάτα

Ο κ. Ανδρέας Μπότσαρης του Rolatop συνδύασε την ΚΥΔΟΣ καφέ garza γραβάτα με το λευκό λινό μαντήλι κουστουμιού κεντημένο στο χέρι με το μονόγραμμα  του.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr