Ιδεολογία

ΚΥΔΟΣ χειροποίητες εφτάδιπλες μεταξωτές γραβάτες πολυτελείας

Ο οίκος ΚΥΔΟΣ δημιουργεί γραβάτες περιορισμένης έκδοσης, η ιστορία του οποίου ξεκινά γενιές πρίν, απο την ίδια οικογένεια ραπτών.

Για τον οίκο, μια εκλεπτυσμένη ζωή έγκειται στην λεπτομέρεια:

  • Το άψογο αποτέλεσμα απαιτεί άψογα υλικά
  • Τα άψογα υλικά απαιτούν άψογα χέρια
  • Τα άψογα χέρια απαιτούν χρόνο

Όλες οι γραβάτες φτιάχνονται στο δικό μας χώρο και αποκλειστικά στο χέρι, από το καλύτερο υφαντό μετάξι που βρίσκουμε σε υφαντήρια του Κόμο της Ιταλίας. Η καθεμία πτυχή και η παραμικρή λεπτομέρεια μιας γραβάτας σας  ΚΥΔΟΣ, έχει επιμεληθεί με φροντίδα και προσοχή από έναν μοναδικό και έμπειρο ράπτη. Αφιερώνουμε το χρόνο που απαιτείται ώστε να δημιουργήσουμε το αποτέλεσμα για το οποίο θα είμαστε υπερήφανοι, προσφέροντάς σας μία γραβάτα που θα φοράτε με υπερηφάνεια.

Ανακαλύψτε μοναδικές, ελαφριές και κομψές γραβάτες, φτιαγμένες άκρως ποιοτικά: Οι ΚΥΔΟΣ γραβάτες σας είναι μικροί θησαυροί για εμάς που τις φτιάχνουμε, αλλά και για εσάς που τις φοράτε.

Ποτέ δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Πιστεύουμε πως αξίζει να κάνεις κάτι μόνο εάν το κάνεις σωστά – μόνο το καλύτερο έχει αξία.

  • Παράγουμε μόλις 33 γραβάτες ανά σχέδιο
  • Δεν επαναλαμβάνουμε τα σχέδια
  • Κάθε γραβάτα έχει ένα μοναδικό κωδικό (που δηλώνει την σειρά, το σχέδιο και το έτος παραγωγής) κεντημένο διακριτικά στις πτυχές της.

Λόγω της άκρως ελαφριάς δημιουργίας, σχεδόν δεν θα αισθάνεστε πως φοράτε τη γραβάτα σας. Αποκλειστικά δική σας, η ΚΥΔΟΣ γραβάτα σας αποτελεί ένα έργο τέχνης άκρως περιορισμένης έκδοσης.

Στον οίκο ΚΥΔΟΣ, το χειροποίητο αποτελεί την επιτομή του στυλ, την ουσία της μοναδικότητας. Γνωρίζουμε την αξία της πραγματικής δεξιοτεχνίας, όπως εσείς γνωρίζετε την πραγματική ποιότητα. Γνωρίζετε ότι το έμπειρο, αβίαστο και προσεκτικό χέρι ενός αυθέντη ράπτη, πάντα αφήνει το σημάδι του.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία, ο ράπτης μας χρησιμοποιεί τις ίδιες γνώσεις και τα ίδια εργαλεία, όπως και ο προπάππους μας πριν πάνω από έναν αιώνα. Αυτή είναι η ποιότητα, η ιστορία και η κληρονομιά σε καθεμία από τις γραβάτες ΚΥΔΟΣ.

Για να γίνετε μέλος της αποκλειστικής ομάδας σατοριαλιστών του οίκου ΚΥΔΟΣ, επισκεφθείτε το online κατάστημά μας σήμερα.