Η Γαμήλια Γραβάτα του κ. Σάκη Ρουβά

Πριν από περίπου ένα χρόνο δεχθήκαμε μια πρόταση από την ομάδα του κ Σάκη Ρουβά. Ήθελαν να φτιάξουμε μια τη γαμήλια γραβάτα για το γάμο του. Μάλλον φυσικό επακόλουθο αφού η σχέση μας με τον κ. Ρουβά είχε ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η πρώτη μεταξωτή γραβάτα ΚΥΔΟΣ που φόρεσε ήταν για τις εμφανίσεις του στο X-factor. Η συνεργασία μας συνεχίστηκε με μια μεγάλη σειρά από γραβάτες για τις τηλεοπτικές άλλα και μη εμφανίσεις του.

γραβάτα του Σάκη Ρουβά

Το κοστούμι του το ανέθεσε στον έμπιστο ράφτη του, τον κ Παπαδόγαμβρο, και σε συνεργασία μαζί του και την ομάδα του κ Σάκη Ρουβά σχεδιάστηκε αρχικά η ύφανση του υφάσματος. Στη συνέχεια και μετά από μερικές δοκιμές καταλήξαμε και στο χρώμα. Τότε με γρήγορες κινήσεις οι συνεργάτες μας στο Κόμο ύφαναν το μεταξωτό ύφασμα. Αποτέλεσμα ήταν αυτό το αποκλειστικό ύφασμα για τη γαμήλια γραβάτα του Σάκη.

γαμπριάτικη γραβάτα Σάκη Ρουβά

Το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό. Η γαμήλια γραβάτα του Σάκη ήταν αφοδράριστη και ο γαμπρός τη φόρεσε χωρίς να κουραστεί ή να ζεσταθεί. Το ύφασμα και η κατασκευή βοήθησαν ώστε ο κόμπος να σταθεί αγέρωχος όλη την ημέρα του γάμου. Το ενδιαφέρον με αυτό το ύφασμα είναι πως δεν κάνει μόνο μια πολύ ποιοτική γαμήλια γραβάτα, αλλά δημιουργεί και ωραίες αντιθέσεις σε συνδυασμό με σκουρόχρωμα κοστούμια όπως τα κλασσικά pin stripe σε ενα business look, κάνοντας αυτή τη Λευκή Μεταξωτή Γραβάτα ιδιαίτερα ευέλικτη

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

Κ