Επιστροφές & Αλλαγές

Παρόλο που εργαζόμαστε μεθοδικά και υπομονετικά ώστε να είσαστε πάντα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας, παρέχουμε τη δυνατότητα επιστροφής κάποιου προϊόντος μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.

Το αντικείμενο που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία, με τις ετικέτες του ανέπαφες, αχρησιμοποίητο και αφόρετο. Επισυνάψτε την απόδειξη αγοράς και τα αρχικά έγγραφα αποστολής και γράψτε καθαρά επάνω στη συσκευασία του courier “Επιστροφή για Αποζημίωση”. Μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας μολις γινει η παραλαβή και ο απαιτούμενος έλεγχος του προιόντος. Το ποσό θα επιστραφεί στην ίδια κάρτα ή λογαριασμό paypal από όπου και το λάβαμε.

Αν προτιμάτε να ανταλλάξετε το προϊόν σας με κάποιο άλλο, παρακαλούμε ακολουθείστε την ίδια διαδικασία, αλλά γράψτε με ευκρίνεια στην συσκευασία “Επιστροφή για Ανταλλαγή”. Μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω email για το καινούργιο προϊόν που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που υπάρχει χρηματική διαφορά μεταξύ της αξίας των δυο προϊόντων, θα γίνει ανάλογη επιστροφή ή πληρωμή χρημάτων καθώς και η πληρωμή του κόστους αποστολής.

Σε περίπτωση επιστροφής ή ανταλλαγής ενός προϊόντος εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακαλούμε να γράψετε με ευκρίνεια επάνω στο πακέτο σας “Returned Goods” για να μην υπάρξουν τυχόν επιπλέον δασμοί που να σας επιβαρύνουν

Εξατομικευμένα προϊόντα και προϊόντα φτιαγμένα στα μέτρα σας δεν μπορούν να επιστραφούν ούτε να ανταλλαχτούν.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΥΔΟΣ στο: care@kydos.gr