Επιστροφές & Αλλαγές

Παρόλο που εργαζόμαστε μεθοδικά και υπομονετικά ώστε να είσαστε πάντα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας, παρέχουμε τη δυνατότητα επιστροφής κάποιου προϊόντος μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, είτε για αποζημίωση, είτε για ανταλλαγή με άλλο προϊόν.

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων – Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη

Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία, εντος του οριζόμενου χρόνου, με τις ετικέτες του ανέπαφες, αχρησιμοποίητο και αφόρετο. Επισυνάψτε την απόδειξη αγοράς και τα αρχικά έγγραφα αποστολής και γράψτε καθαρά επάνω στη συσκευασία του courier “Επιστροφή για Αποζημίωση”. Μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που καταβάλατε για την αγορά του προϊόντος μόλις γίνει η παραλαβή και ο απαιτούμενος έλεγχος του προϊόντος. Δεν επιστρέφετε το κόστος των μεταφορικών που πληρώθηκαν κατά την αγορά του προϊόντος. Το ποσό θα επιστραφεί στην ίδια κάρτα ή λογαριασμό paypal από όπου και το λάβαμε, σε διάστημα 14 ημερών. Το κόστος των μεταφορικών επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Αν προτιμάτε να ανταλλάξετε το προϊόν σας με κάποιο άλλο, παρακαλούμε ακολουθείστε την ίδια διαδικασία, αλλά γράψτε με ευκρίνεια στην συσκευασία “Επιστροφή για Ανταλλαγή”. Μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω email για το καινούργιο προϊόν που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που υπάρχει χρηματική διαφορά μεταξύ της αξίας των δυο προϊόντων, θα γίνει ανάλογη επιστροφή ή πληρωμή χρημάτων καθώς και η πληρωμή του κόστους αποστολής. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Αν θεωρείστε το προϊόν ελαττωματικό, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για έλεγχο. Ο έλεγχος μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες. Αν το προϊόν βρεθεί ελαττωματικό είναι επιλογή του πελάτη αν θέλει να αλλάξει το προϊόν είτε να το επιστρέψει για αποζημίωση. Το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος  ή και αποστολής νέου προϊόντος επιβαρύνει τον ΚΥΔΟΣ.  Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδέχεται επιστροφές προϊόντων όταν κρίνει ότι συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

Επιστροφές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σε περίπτωση επιστροφής ή ανταλλαγής ενός προϊόντος εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακαλούμε να γράψετε με ευκρίνεια επάνω στο πακέτο σας “Returned Goods” για να μην υπάρξουν τυχόν επιπλέον δασμοί που να σας επιβαρύνουν

Επιστροφές εξατομικευμένων προϊόντων

Εξατομικευμένα προϊόντα και προϊόντα φτιαγμένα στα μέτρα σας δεν μπορούν να επιστραφούν ούτε να ανταλλαχτούν.

Σχετική Νομοθεσία

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του kydos.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΥΔΟΣ στο: care@kydos.gr