Αποστολή Προϊόντων

Στον Οίκο ΚΥΔΟΣ διατηρούμε πολιτική χαμηλού κόστους για τις express αποστολές μας, έτσι η αποστολή προϊόντων μας στην Ελλάδα είναι δωρεάν. Για αποστολές στην Ευρώπη το κόστος είναι €10 και για οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη το κόστος είναι €20.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα σε 24 εργάσιμες ώρες από τη στιγμή εκκαθάρισης της πληρωμής στον τραπεζικό μας λογαριασμός. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης παραδείγματος χάριν κατά τη διάρκεια εορτών/αργιών, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση, την οποία η ομάδα του οίκου ΚΥΔΟΣ προσπαθεί να ελαττώσει, ικανοποιώντας όλους τους πελάτες, στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού.

Όλες οι αποστολές είναι Express και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό. Εντός Ελλάδος η παραλαβή  πραγματοποιείται εντός μιας εργάσιμης ημέρας και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι εντός 3 εργάσιμων ημερών για απομακρυσμένους προορισμούς και τα νησιά μας. Για τις Ευρωπαϊκές χώρες η express παράδοση πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών, ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο χρειάζεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που γίνει έλεγχος του δέματος σε τοπικά τελωνεία ή ο τοπικός προορισμός είναι απομακρυσμένος, τότε η τοπική εταιρεία courier μπορεί να χρειαστεί λίγες ημέρες παραπάνω για να παραδώσει το δέμα.

Ο οίκος ΚΥΔΟΣ, χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της DHL για να διασφαλίσει την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στον τελικό παραλήπτη σε οποιοδήποτε προορισμό του πλανήτη.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: care@kydos.gr