Αποστολή Προϊόντων

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται αυθημερόν κατα τη διάρκεια των εορτων του 2020. Τα Bespoke προϊόντα (μαντηλάκι πέτου με μονόγραμμα, ειδική κατασκευή γραβάτας) παραδίδονται κατόπιν συνεννόησησης μαζί σας.

Σημαντική Ενημέρωση: Λόγο της αυξημένης ζήτησης για υπηρεσίες ταχυμεταφορών, παρατηρούνται καθυστερήσεις έως και μιας εβδομάδας για αποστολές στην υπόλοιπη επικράτεια

Στον Οίκο ΚΥΔΟΣ διατηρούμε πολιτική χαμηλού κόστους για τις express αποστολές μας, έτσι η αποστολή προϊόντων μας στην Ελλάδα είναι δωρεάν. Για αποστολές στην Ευρώπη το κόστος είναι €10 και για οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη το κόστος είναι €20. Για προϊόντα σε έκπτωση υπάρχει ένα ελάχιστο κόστος μεταφορικών για αποστολή στην Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα σε 24 εργάσιμες ώρες από τη στιγμή εκκαθάρισης της πληρωμής στον τραπεζικό μας λογαριασμός. Αν έχετε επιλέξει κάποια εξτρά εργασία στη γραβάτα σας, τότε μπορεί να χρειαστούν 2-3 εργάσιμες ημέρες για την κατασκευή της γραβάτας σας.  Σε περιόδους υψηλής ζήτησης παραδείγματος χάριν κατά τη διάρκεια εορτών/αργιών, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση, την οποία η ομάδα του οίκου ΚΥΔΟΣ προσπαθεί να ελαττώσει, ικανοποιώντας όλους τους πελάτες, στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού.

Όλες οι αποστολές είναι Express και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό. Εντός Ελλάδος η παραλαβή  πραγματοποιείται εντός μιας εργάσιμης ημέρας και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι εντός 3 εργάσιμων ημερών για απομακρυσμένους προορισμούς και τα νησιά μας. Για τις Ευρωπαϊκές χώρες η express παράδοση πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών, ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο χρειάζεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που γίνει έλεγχος του δέματος σε τοπικά τελωνεία ή ο τοπικός προορισμός είναι απομακρυσμένος, τότε η τοπική εταιρεία courier μπορεί να χρειαστεί λίγες ημέρες παραπάνω για να παραδώσει το δέμα.

Ο οίκος ΚΥΔΟΣ, χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της DHL για να διασφαλίσει την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στον τελικό παραλήπτη σε οποιοδήποτε προορισμό του πλανήτη.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: care@kydos.gr