Πώς να διπλώσετε μία ποσέτ;

Ποσέτ για βραδινό κάλεσμα ή πάρτι

 

Στο προηγούμενο βίντεο είδατε πως να διπλώσετε την ποσέτ για επίσημη εμφάνιση. Αν όμως θέλετε να διπλώσετε το μαντήλι σας για ένα πάρτι ή ένα βραδινό κάλεσμα, τότε μπορείτε να το διπλώσετε σε μύτες ακολουθώντας τις οδηγίες του παρακάτω βίντεο.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ο τρόπος για να διπλώσετε ένα ανδρικό μαντήλι με μύτες, που είναι η κατάλληλη επιλογή για ένα βραδινό κάλεσμα ή πάρτι.

Πόσες μύτες θα επιλέξετε να εμφανίζονται στο πέτο του σακακιού σας είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξετε είναι ότι πρέπει να καταλήγουν σε μονό αριθμό για να επιτευχθεί η οπτική ισορροπία του συνόλου σας. Δηλαδή στο πέτο σας μπορούν να εμφανίζονται είτε μια, είτε τρεις, είτε πέντε μύτες του ποσέτ σας.

Η επιλογή των τριών είναι μια καλή και ισορροπημένη εκδοχή κομψού ντυσίματος.

Δείτε το βίντεο:

Εδώ βλέπετε μία ποσέτ ΚΥΔΟΣ διπλωμένη σε μύτες

Πώς να διπλώσετε ένα ανδρικό μαντήλι πέτου

Αν θέλετε να θυμηθείτε το επίσημο δίπλωμα, δείτε ξανά το βίντεο εδώ.

Τώρα που μάθατε πως να διπλώσετε ένα ανδρικό μαντήλι, βρείτε εδώ τα Ελληνικά χειροποίητα ανδρικά μαντήλια από τη συλλογή μας.

 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο care@kydos.gr